Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra af:marie Design. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og af:marie Design.

Handelsbetingelser ved køb af pdf-opskrifter:
Når du køber en opskrift, vil du kort efter modtage en mail med et link til download af opskriften som pdf-fil. Det er derfor vigtigt, at du angiver den korrekte mailadresse ved dit køb.

Der gøres opmærksom på, at opskrifterne ikke må kopieres, videresælges eller omfordeles. Ej heller må salg af produkter lavet efter opskrifterne finde sted.

BEMÆRK: der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer.

Eventuelle rabatkoder kan ikke kombineres, dvs. der kan indløses én rabatkode pr. bestilling.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til hello@afmarie.dk.

Handelsbetingelser ved køb af produkter:
af:marie Design leverer pt. kun til Danmark. Fragtprisen er fast på 39 kr. med levering til pakkeshop.

Umiddelbart efter bestilling fremsendes en ordrebekræftelse til den oplyste mailadresse. Varen afsendes inden for 1-3 hverdage, og forsendelsen sker via PostNord/GLS/Bring/Coolrunner.

I tilfælde af ferielukning/andre forhold der kan betyde længere leveringstid, vil dette fremgå af bestillingssiden.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL (udsolgte/udgående varer) OG PRISÆNDRINGER.

Betaling:
I webshoppen kan du betale med Dankort, VisaDankort, Maestro og MasterCard. Alle priser i shoppen er inkl. moms.

Risikoen for køb af fysiske varer:
Risikoen for fysiske varer købt hos af:marie Design overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret og reklamation:
Efter gældende dansk lovgivning har Køber 14 dages fortrydelsesret og 2 års reklamationsret.

Du har 14 dage til at returnere varen efter at have meddelt, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Returretten gælder IKKE pdf-opskrifter, samt varer, der er taget i brug, ligesom vi heller ikke tilbyder refusion for varer, der er specialfremstillet på kundens ønske. Husk at undersøge varen inden ibrugtagning.

I tilfælde af en fejlbehæftet/mangelfuld vare, kan du naturligvis benytte reklamationsretten. I sådanne tilfælde vil vi bede dig skrive en mail til hello@afmarie.dk og beskrive, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Penge for returvarer vil blive refunderet til det betalingskort, som er blevet brugt ved købet (med mindre andet aftales).

Oplysning om klagemuligheder:
Ønsker du at klage over dit køb bedes du rette henvendelse på hello@afmarie.dk. Lykkes det ikke at finde en løsning, kan du indgive en klage til instanserne herunder (såfremt betingelserne herfor er opfyldt):

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.