KAN JEG BLIVE MERE 'SIZE INCLUSIVE'?

Jeg ved, hvor vigtigt det er, at man føler sig inkluderet og set, når man støder på noget, som man virkelig synes om. Det kan være super nedslående at opleve, at lige den bluse eller sweater, man har udset sig som sit næste projekt, ikke findes i ens egen størrelse.

Det vil jeg gerne være med til at ændre!

Jeg er en lille one-woman-army, der bruger min fritid på at udtænke hækleopskrifter. Jeg har ingen sponsorer eller et team bag mig – det er bare mig, min kreative hjerne og min hæklenål – og aftentimerne på sofaen.

Alligevel vil jeg meget gerne være med til at ændre standarden for, hvilke størrelser der tilbydes i hækleopskrifter, så alle kropstyper og kropsstørrelser er inkluderet. Jeg kan bare ikke gøre det alene.

Sagen er den, at jeg ofte hækler 3-4 størrelser af et stykke tøj, når jeg designer og graduerer hækleopskriften. Det er nemlig med til at sikre, at pasformen er god, og at størrelsen er rigtig. Derfor ender jeg ofte med at tilbyde hækleopskrifter, der dækker størrelserne XS – XXL. Men det er ikke nødvendigvis godt nok.

Jeg ved faktisk ikke, hvor mange der ‘går forgæves’ i min lille hæklebiks, når de finder en hækleopskrift, som de synes er flot, og som de gerne vil hækle selv – men som bare ikke findes i deres størrelse. Måske er det nul, måske er det mange.

Vil du hjælpe mig?

Sidder du lige nu og ærgrer dig over, at en opskrift ikke findes i din størrelse? Og har du lyst til at hjælpe mig med at test-hækle designet i din størrelse? Så kan vi hjælpes ad med at sikre, at flere af mine hækleopskrifter er ‘size inclusive’ – og det kunne være mega fedt!

 

HVAD KRÆVER DET?

Jeg kan desværre ikke hjælpe med at betale for dit garn, men baseret på dine mål kan jeg graduere opskriften ud, så den passer til dig og din kropstype – og måske også de størrelser, der er ind midtimellem. Du får naturligvis hækleopskriften gratis.

Det betyder, at du får en næsten færdig hækleopskrift fra mig, når jeg har regnet løs, og hvor jeg har lavet nogle nedslagspunkter, hvor du skal melde tilbage, om alt fungerer.
Det kan være længde på bærestykke, ærmegab eller længde på ærmerne. Sammen finder vi ud af, hvor der skal rettes til i mine udregninger, så tøjet passer til en ‘rigtig’ krop.

I takt med at du hækler, og jeg regner og tilpasser, ender vi ud med et hækleopskrift, der spænder bredere end XXL. Måske kan vi komme op på 4XL, så hækleopskriften favner bredt.

VIL DU VÆRE MED?

Skriv til mig! Jeg vil elske at være med til at rykke på, hvilke rammer vi skaber for kreativitet, og at vi gør plads til langt flere kreative mennesker, der hækler.

Fang mig på enten marie@afmarie-design.dk eller send en sms på 28288098.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.